29 Kasım 2011

Efes'in Etkisiyle

"Bu da gecenin şarkısı"
hayatımın neresinde olduğumu kestiremiyorum şu aralar
Yaş 20 çok yıpranmış hissediyorum kendimi
Eskide kalanlar hep karşıma çıkıyor şu aralar
Bilmem belki de can sıkıntısındandır.
Herkesin hayali olan 24 saattin 10 saatini uyuyarak geçiyorum
Yalnızlık hissediyorum çaresizlik tek başıma
Bazen dönüp bakıyorum etrafımda kimse yok yapayalnızım.
İleriyi düşünmeye çalışıyorum kestiremiyorum
Ben hangi baltaya sap olacağımı, sap olacağım kesin ama biliyorum
Efes biramdan bir yudum daha içip sigaramdan bir fırt daha çekiyorum
Düşünüyorum düşünüyorum
Eski sevgilimi düşünüyorum içiyorum
Hatalarımı düşünüyorum içiyorum
Hayattan zevk almaya çalışıyorum alamıyorum da
10 saatlik uykudan kalkıp kendime küfür ediyorum
Ne biçim hayat lan bu diyip tekrar vuruyorum kafayı yastığa
Okulu düşünüyorum ailemi
2 senelik okulumun 3.senesinde okulumu bitirip artık daha fazla mahçup olmayım diyorum
Ertesi gün uyanıyorum yine aynı
Dünün aynısı
Bir şey yapalım kafa dağıtalım diyorum paramız olmuyor.
S2kerim böyle hayatı diyorum şimdilik
Çünkü şimdilik ilerde ne olur bilmiyorum
Manita yapalım diyoruz olmuyor
Uğraşmıyoruz birde manita dır dırı çekilmez
Okul oku hayatını kurtar diye geldiğimiz üniversite de
Yatmaya gelmiş üşengeç bir adama dönüşmüşüm ben..
Tembellik diz boyu,
Ve anlıyoruz ki şu aralar bizden bi bok olacağı yok.
>Tüm bunlar alkolün etkisiyle yazılmıştır<

28 Kasım 2011

Gelin Kaçık, Damat Çatlak Olunca :)

Yeni bir kategori açmaya karar sonunda.Güldüğüm ağladığım yani kısaca beğendiğim tüm videoları Videolar kategorisinde bulabilirsiniz.Hem blogumun güncelliği açısında hemde farklı bir köşe olacağını düşündüm. :)

19 Kasım 2011

Wupload.com Battı Uploader lar Gergin

Site yaptığı bir açıklama ile sitelerini kapatma kararı aldılar.Şuan dosya indirilebiliyor tam olarak 28 Kasımda sitenin kapatılacağı açıklandı.Bu olay uploaderlar çok feci şekilde sinirlendirdi galiba acısı büyük olacak gibi.Rapidsharenin dosyaları silmesi ile herkesin hotfile'ye dosya yüklemeye başlamasın daha sonra da hotfile'nin dosyaları silmeye başlaması ile wupload'a geçiş yapan uploaderlar bu siteninde kapanmasıyla büyük kayıplara uğrayacaklar.Sitenin açıklaması ise şu şekilde;

To Our Valued Friends and Affiliates,
It is with a heavy heart that I inform you that as of November 28th, Wupload will officially be closing its affiliate program.

After an incredible period of growth in such a short period of time, we have had to make the tough decision to close our affiliate program as it is no longer financially viable for us to continue it.
Wupload's file hosting service will remain active and technical support will still be provided as per usual, and our customer support system will remain active for any inquiries by members, whether free or paid. We encourage all users and affiliates to continue to use Wupload to store and share their files, and we will remain one of the most reliable and secure storage solutions in the business. We will honour all memberships that were already purchased by affiliates or by regular users.
Thanks to the loyalty and the hard work of all of our friends and affiliates, we were able to surpass our growth expectations in terms of traffic, but as anybody in the file hosting business can tell you, traffic does not always mean profitability.
Now, where does this leave you, the hardworking affiliate with unpaid earnings?
We are going to pay out every dollar owed to our affiliates. The affiliate program will close on November 28th, a Sunday, and the last payout will be November 30th, the following Wednesday.
Wupload could not have achieved the growth it did without the hard work, effort and enthusiasm that you all brought to our affiliate program, so I thank you and wish you all nothing but luck and good fortunes in your future endeavours. 
Sincerely,Willy WuploadWilly@Wupload.comICQ: 623831013SKYPE: wupload

18 Kasım 2011

Hepimiz Çocuk Olduk


Bir çoğunu hatırlıyorum Pokemon Hugo Taso Kaygısızlar okuldan gelip çantayı atıp hemen bunların peşine koşardık :)

12 Kasım 2011

Pantolonuma Japon Yapıştırıcısı Döküldü

Pantolonuma japon yapıştırıcısı döküldü ben öncelerden de döküldüğü için bu leke çıkmaz demiştim sonra aklıma takıldı internetim var elimin altında bir araştırayım dedim bakın elbiseden japon yapıştırıcı lekesi nasıl çıkıyormuş


-Beyaz, desensiz bir kağıt havluyu veya temiz bir bezi, aseton esaslı oje çıkarıcı ile ıslatın (Muhtemelen aseton içermeyen oje çıkarıcı daha güvenlidir, fakat etkisi daha azdır.).
-Yapıştırıcı olan kumaşın iç kısmında kalan küçük bir dikiş yerinde veya küçük ve göze çarpmayan bir noktada aseton içeren oje çıkarıcıyı deneyerek kumaş dokusuna zarar vermediğinden ve kumaşta renk atmasına yol açmadığından emin olun.
-Oje çıkarıcıyı emdirdiğiniz kağıt havlu veya bez yardımıyla japon yapıştırıcısı olan noktayı ovmadan bastırarak tamponlayın.
-Kağıt havluyu 1-2 dakika yapıştırıcının üzerinde bekletin.
Plastik bir kart veya küt ağızlı bir bıçak kullanarak gevşemiş olması gereken japon yapıştırıcısını dikkatlice kazıyın.
-Eğer japon yapıştırıcı kumaşın arka tarafına kadar geçerse, bu işlemi lekenin her iki tarafında birkaç defa tekrarlamak durumunda kalabilirsiniz.
En kısa zaman da deneyip sonuçlarını yazacağım :)

1 Kasım 2011

Çanakkale de Savaş Alanları

Atlas Dergisinin Gezi Rehberinden Çanakkale de Savaş Alanları Kitabı

Müge Boz'u tanıyalım kimdir?

Müge Boz İzmir Atatürk Lisesinden mezun, Üniversiteyi Anadolu Üniversitesi Sinema Televizyon bölümü mezun biridir.Doğum yeri İstanbul Doğum Tarihi ise 1984. 12 yaşında babasının işi itibariyle İzmir'e taşınmış çevresi bakımından çok sevilen ve site ortamında büyüyen bir kişiliktir.
Bir çok reklam ve dizide rol alan Müge Boz TRT-1 de yayınlanan benimde takip ettiğim Leyla ile Mecnun dizisinde rol almaya başladığı için sizlere tanıtmak istedim.Gülüşü ve zarifliği ile dizide kendini gösteren Müge bana göre biraz daha rol kabiliyetini arttırmalı.