19 Mayıs 2012

Polisiye roman önerileri

Bu yazımda sizler için okurlar tarafından en çok beğenilen polisiye romanların listesini yapmaya çalışacağım. Sizde   yorum yaparak daha fazla öneride bulunursanız hem okumayanlar için bir tavsiye olur hemde listemizi genişletiriz. Kitap resimlerinin altına yazdığım kitabın ismine tıklayarak verdiğim linkten daha detaylı bilgi edinebilirsiniz.

Zar Adam
Olasılıksız
Alamut Kalesi
Melekler ve Şeytanlar

Facebook bedava sayfa beğendirme

Facebook sayfanız var ve beğeni sayısı çok az geliyor ve sizin de bir şeyler paylaşmak içinizden bile gelmiyor. Ama paylaşım yapmazsanız beğeni almanız daha da düşeceğini biliyorsunuz. Öncelikle bir kişinin sayfanı beğenmesi için sayfanın popüler olup olmadığına ve sayfayı beğenen sayısına gözünü iliştirir. Eğer ki çok beğeni var ise emin olun o da gözü kapalı beğenecektir.

Şimdi size vereceğim sitede Facebook sayfanızın beğenisini nasıl attırırsınız ona bakalım.Bu siteye FREE Social Promotion tıklayarak üye olunuz.Üye olmak için ise sayfanın ortasında bulunan;

Try For FREE Now yazına tıklayarak geçerli bir mail adresi yazınız daha sonra şifre ve güvenlik kodlarını girdikten sonra üye olunuz. Üye olduktan sonra sayfanın sol üst kısmında çıkan;

Add Site/Page kısmına tıklayarak Facebook adresini yazınız ve daha sonra sol menüde bulunan Facebook Likes bölümüne tıklayarak karşınıza çıkan sayfaları Facebook hesabınıza giriş yaparak beğenmeye başlayın sayfa beğendikçe You have 275 points gibi puanınız artacak ve siz beğendikçe sizin sayfanızda beğenilecek.

18 Mayıs 2012

Suskunlar dizisi

Televizyon izlemeyenleri bile ekran başına kitleyen Suskunlar mükemmel oyuncu kadrosu ve senaryosuyla bizi her perşembe olduğu gibi yine bu perşembe de ekran başına kitledi. İlk başlarda izlemesem de İnternet den takip etmeye başladığım diziyi şuan itibariyle bağlanmış bulunmaktayım. Bunun en büyük nedeni yaşanmış öykülerden yola çıkarak yapılmasıdır bence. Neden derseniz, Türkiye de bu tarz diziler hep izlenme rekoru kırmıştır. Bkz. Kurtlar Vadisi her bölümde gündemden uyarlama senaryolarla tüm herkesi ekran başına kilitlemiştir. 

Yani Türkiye'de yaşanan olayları ele alıyor olmaları bence bu dizilerin popülerliğini arttırıyor. Dizinin ilerleyen bölümlerinde birde sinema filmi çıkma olabiletisi yüksek ki bence de yapılsın koşa koşa giderdim. Dizide en beğendim karakter ise her şeyi kitabın göre yapan Av.Ecevit Oran, iyimser saf ve temiz tarafıyla da İbrahim. Dizinin en güzel kızı ise İrfan'ın sevgilisi Sibel, Birsen de fena değil ama.. :) 

Her bölümü sinema filmi tadında geçen suskunlar dizisi bu şekilde gitmesi ve hiç bozmaması dileğiyle. Neden derseniz Bkz. Kuzey Güney ilk başlarda Kuzeyin dövüş sahneleri ile ekrana kitledi bizi şimdi ise Pembe dizi kıvamında devam ediyor.

14 Mayıs 2012

Fikret Kızılok - Ama Babacığım - Leyla ile Mecnun 58.bölüm

14 Mayıs 2012 de yayınlanan 58.bölüm  Leyla ile Mecnun'da çalan o güzel şarkıyı sizlerle paylaşmak istedim. Fikret Kızılok çok güzel bir yorum katmış. Herkesin bir duygusal yanına dokunur bir şarkı. Keyifli dinlemeler diliyorum.