29 Ekim 2012

Facebook durum beğendirme

Türlü yöntemler denendi facebook durum beğendirme ile ilgili binbir türlü uygulama yapıldı kimi çalıştı kimi çalışmadı. Bana göre bir durumu 100 kişi beğenmiş 1 kişi beğenmiş fark etmese de çoğu kişi için bu galiba ruhsal bir rahatlık sağlıyor ve facebook ta popüler olmalarını sağlıyor. Çünkü Türk insanın doğasında vardır birinin profiline girdiğinde bir durumu 30 kişi beğenmişse "vaayt abi adamın durumu kaç kişi beğenmiş bea" gibi ifadelerle karşılaşıp hemen türlü hile yöntemlerini aramaya başlarlar. Halbuki o adamın durumunu beğenen 30 kişi gerçek kişilerdir.

Her neyse şimdi size yeni bir site ile tanıştıracağım uygulama taş gibi çalışıyor arkadaşlar hemde tek tıklama ile 200 civarı kişi beğeniyor durumunuzu, resiminizi ama her tıklamadan sonra bi 2 dk beklemeniz gerekiyor yoksa hata veriyor.

Öncelikle likelo.com sitesine giriyoruz. Siteye girdiğinizde Click here diye bir yazı ile karşılaşacaksınız ilk ben aradım bulamamıştım meğer gözümün önündeymiş ama size yine kıyak geçip resim atıyorum.


tıkladıktan sonra ise, sizi bir sayfaya yönlendirecek ama önce facebook hesabınıza giriş yapmalısınız yapmasanız da zaten giriş yapmanızı isteyecektir. Giriş yaptıktan sonra yönlendirerek bir uygulama gelecek ve onu yükleyin daha sonra size bir link verecek adres çubuğunda onu kopyalayın.(kırmızı alan)


Kopyaladıktan sonra ise siteye geri dönüş yapıyoruz ve şu alana yapıştırıp Submit butonuna tıklıyoruz.


Artık profilimize giriş yaptık ve karşımıza durumlarımız ve resimlerimiz çıktı şimdi tek yapmanız gereken tek tıkla 200 beğeni kazanmak olacaktır. Sorularınız için lütfen yorum bırakın.

21 Ekim 2012

Facebook güvenlik için düğmeye bastı

Hepimiz de artık silmekten bıktığı reklamlar için Facebook kullanıcıları için çözüm aramaya devam ediyor. Birçok yöntem denendi Gizlilik ayarlarından ekleme kaldırmalar yapıldı ama yine de çözüm olmadı. Şimdi ise 7 antivirüs programı ile yeni anlaşma yaparak kullanıcıların 6 ay boyunca ücretsiz kullanımına sundu. Sosyal medya da büyük yatırımlar yapan Facebook bu proje ile de benim gönlümü kazandı diyebilirim.
Bilgi almak ve yararlanmak için bu bağlantıyı ziyaret ediniz.

 PC için:
-Webroot SA Antivirus 2013
-Kaspersky Pure 2013
-McAfee IS 2013
-Panda IS 2013
-Norton Antivirus 2013
-Total Defense Antivirus Plus 2013
-Trend Micro IS 2013

 Mac için: 
Kaspersky Security for MAC
 Sophos Antivirus for MAC
 Trend Micro Titanium IS for MAC herkese iyi kullanımlar..

6 Ekim 2012

PSY - Gangnam Style



Klozette bile klip çeken abimizin o koparan şarkısı. Bu klipten sonra Türk halkı Ajdar'dan da bir hareket beklemiyor değil :)

3 Ekim 2012

Galatasaray-Braga Maçı Sonrası

Bir Şampiyonlar Ligi maçını daha geride bıraktı takımımız. Çok umutlu olduğumuz mutlak 3 puan beklediğimiz bu maçta maleseef ki 2-0 mağlup olarak maçı bitirdik. 90 dakika boyunca Braga defansının belini kıramadık ona yanıyorum ben 10 kişi defans yaptılar kalemize 2 kere geldiler 2 gol attılar gittiler temiz iş    yaptı adamlar. Hata kimde diye soran olursa hepimizde önce takımımız da sonra Fatih hoca da 3 değişikliği de yanlış buluyorum ben şahsen tabii Hamit'in de yokluğu arandı.

Şans Bizden Yana Değildi..
Ceza alanı dışından sağ ayakla mükemmel bir plase ile şut çeken Aydın Yılmaz'ın topu kaleci Beto'nun parmaklarından iki direğin birleştiği yerden 90'dan döndü bu pozisyondan sonra takımımız biraz da olsa ateşledi ama bir türlü golü bulamadı.

%100 Galatasaray
Pas trafiğinde olsun girdiği pozisyon sayısında olsun tüm istatiklerde Galatasaray farklı oranda önde idi. Ama bir türlü meşin yuvarlağa topu yollayamadı ben dahil olmak üzere birçok taraftarı ayağa kaldırdı.

Burak Kafası
3 kere uygun pozisyon da kafa vuruşu yapan Burak Yılmaz bir türlü golü atamadı. 3 vuruştan ikisi dışarı giderken 1 kafa vuruşu da kaleci Beto'nun eldivenlerinde kaldı.

Muslera mı Gol Atsın?
Özellikle ilk yarında kalesinde devleşen kalecimiz Muslera elinden geleni yine yaptı. Kalesini en iyi şekilde savunun oyuncumuzun gösterdiği performansı defans oyuncularımızdan da beklerdim. Musleradan dönen topu iki kere tekrar Muslera çıkıp müdahale etti defans oyuncularımız baktı diye biliriz.

Nerde Kaldı Türk Futbolu
Maç esnasında olsun maç bitiminden sonra olsun Twitter da atılan twitler gerçekten bir Galatasaray taraftarı olarak beni üzdü. Özellikle Fenerbahçe ve Beşiktaş taraftarı takımımızın Avrupa da başarılı olmasın istemiyor daha doğrusu çekemiyor tabii destekleyenlerin alnından öperim. Aslında bu konu için yazacaktım sadece ama kafamdan geçenleri de yazdım hep birlik beraber olalım  Avrupa da Türk Takımlarına destek olalım.