18 Mayıs 2012

Suskunlar dizisi

Televizyon izlemeyenleri bile ekran başına kitleyen Suskunlar mükemmel oyuncu kadrosu ve senaryosuyla bizi her perşembe olduğu gibi yine bu perşembe de ekran başına kitledi. İlk başlarda izlemesem de İnternet den takip etmeye başladığım diziyi şuan itibariyle bağlanmış bulunmaktayım. Bunun en büyük nedeni yaşanmış öykülerden yola çıkarak yapılmasıdır bence. Neden derseniz, Türkiye de bu tarz diziler hep izlenme rekoru kırmıştır. Bkz. Kurtlar Vadisi her bölümde gündemden uyarlama senaryolarla tüm herkesi ekran başına kilitlemiştir. 

Yani Türkiye'de yaşanan olayları ele alıyor olmaları bence bu dizilerin popülerliğini arttırıyor. Dizinin ilerleyen bölümlerinde birde sinema filmi çıkma olabiletisi yüksek ki bence de yapılsın koşa koşa giderdim. Dizide en beğendim karakter ise her şeyi kitabın göre yapan Av.Ecevit Oran, iyimser saf ve temiz tarafıyla da İbrahim. Dizinin en güzel kızı ise İrfan'ın sevgilisi Sibel, Birsen de fena değil ama.. :) 

Her bölümü sinema filmi tadında geçen suskunlar dizisi bu şekilde gitmesi ve hiç bozmaması dileğiyle. Neden derseniz Bkz. Kuzey Güney ilk başlarda Kuzeyin dövüş sahneleri ile ekrana kitledi bizi şimdi ise Pembe dizi kıvamında devam ediyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder