29 Ekim 2012

Facebook durum beğendirme

Türlü yöntemler denendi facebook durum beğendirme ile ilgili binbir türlü uygulama yapıldı kimi çalıştı kimi çalışmadı. Bana göre bir durumu 100 kişi beğenmiş 1 kişi beğenmiş fark etmese de çoğu kişi için bu galiba ruhsal bir rahatlık sağlıyor ve facebook ta popüler olmalarını sağlıyor. Çünkü Türk insanın doğasında vardır birinin profiline girdiğinde bir durumu 30 kişi beğenmişse "vaayt abi adamın durumu kaç kişi beğenmiş bea" gibi ifadelerle karşılaşıp hemen türlü hile yöntemlerini aramaya başlarlar. Halbuki o adamın durumunu beğenen 30 kişi gerçek kişilerdir.

Her neyse şimdi size yeni bir site ile tanıştıracağım uygulama taş gibi çalışıyor arkadaşlar hemde tek tıklama ile 200 civarı kişi beğeniyor durumunuzu, resiminizi ama her tıklamadan sonra bi 2 dk beklemeniz gerekiyor yoksa hata veriyor.

Öncelikle likelo.com sitesine giriyoruz. Siteye girdiğinizde Click here diye bir yazı ile karşılaşacaksınız ilk ben aradım bulamamıştım meğer gözümün önündeymiş ama size yine kıyak geçip resim atıyorum.


tıkladıktan sonra ise, sizi bir sayfaya yönlendirecek ama önce facebook hesabınıza giriş yapmalısınız yapmasanız da zaten giriş yapmanızı isteyecektir. Giriş yaptıktan sonra yönlendirerek bir uygulama gelecek ve onu yükleyin daha sonra size bir link verecek adres çubuğunda onu kopyalayın.(kırmızı alan)


Kopyaladıktan sonra ise siteye geri dönüş yapıyoruz ve şu alana yapıştırıp Submit butonuna tıklıyoruz.


Artık profilimize giriş yaptık ve karşımıza durumlarımız ve resimlerimiz çıktı şimdi tek yapmanız gereken tek tıkla 200 beğeni kazanmak olacaktır. Sorularınız için lütfen yorum bırakın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder