31 Aralık 2013

2014 yılında Tablet PC alırken bunlara dikkat edin

tablet pc öneri, tavsiyesi, 2014

Yeni nesil tabletler, gelişmiş işlemcileri, yüksek donanımları, şık ve ince yapılarıyla dikkat çekiyor. Ancak birinci nesil tabletler olarak nitelendirilen tek çekirdekli, kalın ve hantal tabletlerin satışı halen devam ediyor. Tablet dünyasının güçlü oyuncularından Ezcool, yeni bir tablet satın almak isterken modası geçmiş düşük performanslı tabletlere yönlendirilen kullanıcıları uyarıyor: “Ucuz fiyatlarına karşın etkin ve verimli değiller…”

Sektörün önemli oyuncularından biri olan Ezcool, yeni bir tablet satın almak isteyen son kullanıcıları uyarıyor. Piyasada halen varlığını koruyan ve eski nesil oldukları için ucuz ve tercih edilir olan birinci nesil tabletler, günümüz uygulama gereklerini yerine getiremedikleri için verimli olamıyor ve kısa süre içinde kullanılamaz hale geliyor.

Konuyla ilgili olarak Ezcool Türkiye genel direktörü Garip Erzen, “Birinci nesil tabletler, tek çekirdekli donanımları, 800 x 480 gibi düşük çözünürlüklü ekranları, kalın ve ağır tasarımlarıyla, güncel uygulamaları etkin şekilde çalıştıramıyor. Dolayısıyla fiyatları ucuz olmasına karşın etkin ve verimli kullanılamadıklarından kısa vadede maddi anlamda zarar kaçınılmaz oluyor. 2013’ün sona erdiği şu günlerde bu tabletlerin ömrünün sonuna gelindi. Artık yeni nesil Dual ya da Quad Core işlemcili tabletlerin devri başladı. Yüksek çözünürlükleri, şık ve hafif tasarımları ve güçlü donanımları ile yeni nesil tabletler, her türlü uygulamayı kolaylıkla çalıştırıp, kullanıcının hem iş hem de eğlence hayatı için güvenilir bir partner haline geldi. Fiyatları birinci nesil tabletlerden daha yüksek tutulsa da, uzun vadede sizi yarı yolda bırakmayacağı için aslında verimlilik noktasında daha avantajlılar” dedi.

Tablet piyasasında son yıllarda adından söz ettiren Ezcool, eski nesil tablet kandırmacası konusunda kullanıcıları uyarıyor ve 2014’ün yeni nesil tabletlerin yılı olacağına işaret ediyor…

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder